Sigfríður Clementsen venjari hjá FC Suðuroy og Fótbóltsakademi Føroya

Nú er greitt, at Sigfríður Clementsen verður venjari hjá FC Suðuroy komandi kappingarár og hjá Fótbóltsakademi Føroya. Hetta váttar Julius Vest Joensen, formaður í FC Suðuroy.

FC Suðuroy og Fótbóltsakademi Føroya søktu undan jólum eftir venjara og nú er Sigfríður Clementsen settur í starv sum venjari.

Sigfríður Clementsen hevur venjaraútbúgving og er venjari við UEFA A-prógvi. Sigfríður er eisini ein av royndu føroysku venjarunum og hevur verið eitt av føstu andlitunum í bestu fótbóltsdeildini í Føroyum, har hann eisini hevur vunnið Føroyameistaraheitið og steypakappingina við liðum, sum hann hevur vant.

Vit eru sera fegin um at hava fingið ein av allarbestu venjarum í landinum til felagið, sigur Julius Vest Joensen, formaður í FC Suðuroy. Vit ganga sum kunnugt nýggjar spennandi leiðir og skulu byggja upp eitt sterkt fundament undir FC Suðuroy, samstundis sum fyrsta fótbóltsakademi í landinum fer í gongd. -Og við Sigfríði Clementsen og Jón Paula Olsen fáa vit eitt sera sterkt venjaratoymið í felagnum, har Jón Pauli er høvuðsungdómsvenjari og Sigfríður er venjari hjá 2. deild – og báðir eru venjarar á Fótbóltsakademi’num, so framtíðin fyri fótbóltin her á leiðini sær sera spennandi út, sigur Julius Vest Joensen.

Sigfríður byrjar 1. februar 2019.